Cautare

1101 de rezultate pentru "haine piele botis" (3.00 secunde)
Deputatii europeni din Comisia pentru mediu au adoptat un set de recomandari privind masurile pe care ar trebui sa le ia UE cu privire la consumul excesiv de haine si deseurile produse de industria textila.
Adevarul este ca bluzele pe care le purtam pot sa contina diferite elemente chimice care sa ne produca alergii, mancarimi sau variate boli de piele.
Cei care au avut ocazia sa viziteze ieri targul au putut vedea ca producatorii au expus haine din piele, incaltaminte, blanuri, artizanat si bijuterii.
Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, Invitati Speciali V, Zona Molecule F & Friends. ... Un personaj care ne inspira zi de zi sa avem incredere in noi si sa ne simtim minunat in piele noastra.
Spre seara, insa, briza marii nu mai exista, zmeiele zaceau lesinate la pamant, steagurile nu mai fluturau, tricourile se lipeau de piele, o zapuseala apasatoare naclaia aerul aproape irespirabil. ... in par, pe sub haine, in gura, in instrumentele de pe scena.
Aici au participat expozanti cu haine, bijuterii si parfumuri cu specific oriental. ... Poate fi asortata cu genti din piele, ochelari de soare si tocuri.
Persoanele a caror piele "se arde" cu usurinta au riscul cel mai ridicat - in modul tipic persoanele cu pielea deschisa la culoare, par blond sau roscat si ochii albastrii. ... Purtati haine din fibre naturale (bumbac, in), de preferinta de culori deschise;
-din pulberi, -de pe asternuturi, -lenjerie intima, -haine, -mobilier, -alimente. ... Apar initial pete pe piele, apoi vor evolua spre vezicule cu puroi care rupte vor lasa in ruma cruste.
Dupa ce ai terminat operatiune de exfoliere, aplica pe tot corpul o crema sau un ulei cu efect intens hidratant si lasa-l sa patrunda in piele, inainte de a te imbraca.
febra peste 40 de grade Celsius, dureri severe de cap, in spatele orbitelor, musculare, ale articulatiilor, stare de greata si voma, inflamarea ganglionilor, eruptii purpurii pe piele.
Sunteti tentati sa va cumparati haine care va fac sa aratati grozav, indiferent de pret. Este important sa va simtiti bine in propria piele...
inchisa, cand pielea este intacta, si deschisa, cand pielea este lezata, taiata, iar portiuni de os ies prin piele, fiind risc major de infectie.
Masina are numere straine, de Germania, proaspat adusa, nerulata in tara, impecabila, ireprosabila, full cu tot cu piele si trapa.
Cand in tara se instaleaza ninsorile, imaginile cu sinistrati in apa pana la brau au fost inlocuite de unele cu niste bieti batrani neputinciosi, echipati cu 3 randuri de haine si infofoliti in plapuma… in cort.
inele din sarma speciala cu pietre semipretioase nmari, cu baza de zamac, bratari cu snur de piele naturala sau cu matase de diferite grosimi, simple sau impletite, cu pietre semipretioase de diferite culori, pandantive pe snur din piele naturala de diferite grosimi, bratari cu charmuri si cercei cu pietre semipretioase si candelabru.
Pentru o deplasare lejera alege oxfordul argintiu oglinda din piele interior/exterior, nr. 35-40, perfect legs shoes. Pantofii inediti din imagine sunt creati de Perfect Legs Shoes.
Tot la standul meu gasiti si camasi barbatesti din 100% bumbac, cu guler normal sau cazacesc - 150 RON, borsete din piele diferite modele - la 80 RON si 120 RON, portofele din piele - intre 50 - 60 RON", ne-a spus Mirela Ion.
Ii puteti gasi si astazi la MTR cu un stand, la care gasiti la vanzare bijuterii vechi si frumoase din argint, covoare, cristale, portelanuri Rosenthal, icoane vechi rusesti, care variaza ca pret, obiecte de arta, antichitati, ceasuri mari vechi, geci din piele ecologica la 200 RON, o geanta superba din piele cu un cal incrustat - la 200 RON, masute antice.
Am venit cu modele vechi de ii, din Bucovina, cusute manual, care costa intre 200 RON - 600 RON, veste traditionale, la 300 RON si la 600 RON, opinci de piele, la 80 RON, costume populare din Bucovina, ne-a spus Stela Lucaciu din Scheia, jud.
Am venut cu bratari facute de sotul meu, Craciun Marin, din alpca, cu costume traditionale tiganesti, la 300 Ron, bratari din piele, din alpaca.
google-analytics.com